Vazhdojnë dialogun

              E enjte, 03 Nentor 2016  – Sakte.net  /

Edita Tahiri e Marko Gjuriq do të marrin pjesë në forumin që mban titullin “Dialogu dhe Praktikat më të mira – 2016