Vazhdojnë reduktimet, nesër disa zona deri në 6 orë pa energji elektrike

KEDS-i, të martën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 22.02.2018 në TS 110/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

2.

Më 22.02.2018 në TS 110/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

3.

Më 22.02.2018 në TS 110/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi (Kodi: 14000006) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra, Letanci dhe Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 22.02.2018 në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J06 Rezervaret e KFOR-it (13000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët, ”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha,ndriçimi publik për autostradë dhe Prugovc –Kaçurët.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçje për shkak të sigurisë në SEE, vendosja e ndarësit linjor në LP 10 kV.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banja (Kodi: 82082008) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion komplet i TS-it, pastrimi i TS-it; kontrollimi i vajit te TR-it; ndërrimi i bazave te dëmtuara 10kV; kontrollimi i ndërpresave TU; ndërrimi i përçuesve të dëmtuar.

2.

Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi I (Kodi: 82081001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një konsumator komercial –Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve toroidalë.

3.

Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi II (Kodi: 82081002) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një konsumator komercial – Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve toroidalë.

4.

Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lami Gllas (Kodi: 82081010) prej orës 14:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një konsumator komercial – Lami gllas.

Arsyeja e ndërprerjes: montimi i transformatorëve toroidalë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 22.02.2018 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave- degëzimi i Zllopekëve.

2.

Më 23.02.2018 do të ndërprehet NS10/0.4kV Carrabreg i ulet Ramosaj(Kodi:53000003011)(Dalja 10kV Deçani) NS 110/10 kV Deçani

Prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe nga ora 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ramosaj, Uk[haxhaj, Çorraj dhe Likaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritje të shtyllave nën tension, vendosje te konzollave, izolatorëve dhe punim i kokave.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lepenci (Kodi: 40043006) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Gëlqeres Lepenci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i ndërprerësit.

2.

Më 22.02.2018 në NS 110/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra 2 (Kodi: 41000019) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punë e planifikuar kyçja e TS-it te ri –TS-Ramadan Sllamniku.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 22.02.2018 në NS 110/10 kV Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV LP Industrial (Kodi: 62000015) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Muharremi Petroll, birraria Hugos, Seperacioni Ardhmëria Topanicë, Ujësjellësi Topanicë, Lindi Petroll, Fabrika e bllokave, Seperacioni tali, Dogana, Borovc, Landi, Fama Petroll dhe Shp Arbnori.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përquesëve dhe vendosja e konzollës tek degëzimi Fama Petrol si dhe ndrrimi i izolatorit.

2.

Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacionari (Kodi: 61065003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banja e Kllokotit, Banja Nën Naile, Mulliri Tina dhe fabrika e ujit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i një konzolle të tensiont të lartë.

3.

Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Terpeza (Kodi: 61065012) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 si dhe nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave metalike LP 10(20) kV në kuadër projektit LOT 11 Gjilan-Mitrovicë 2017.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 21.02.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tjegullorja I (Kodi: 74000007) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Fabrika e Bllokave.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe revizionimi i sistemeve matëse.

2.

Më 21.02.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tjegullorja II (Kodi: 74000008) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Fabrika e Bllokave.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe revizionimi i sistemeve matëse.

3.

Më 21.02.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti I (Kodi: 74000009) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Qyteti I”.TS Spitali,TS Barrnatorja,TS Shaban Jashari, TS Rukolli 6, TS Te 110kV.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe revizionimi i sistemeve matëse.

4.

Më 22.02.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti II (Kodi: 74000010) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, Rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Dëshmorët e Kombit, Osman Geci dhe Ali Gashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe revizionimi i sistemeve matëse.

5.

Më 22.02.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 74000011) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rreci, Gecët, Vojvoda, Manastiri, Lagjja III e Qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe revizionimi i sistemeve matëse.

6.

Më 22.02.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Plastikës (Kodi: 74000002) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Jashari, Fabrika e Bylmetit (Drena), QTA-ja, Sillosi dhe Fabrika e Municionit.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe revizionimi i sistemeve matëse.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme