Vërehet prani e madhe e policisë në Tearcë

Në orën shtatë të mëngjesit sot është hapur vendvotimi 2011 në shkollën fillore “Kirill Pejçioviq” në fshatin Tearcë.

Në këtë vend vërehet prani e madhe e policisë , gjegjësisht në afërsi të shkollës si dhe në tërë fshatin.

Në vendvotimin 2011 në Tearcë në listën zgjedhore janë shkruar gjithsej 714 votues ndërkaq më 11 dhjetor n votime dolën 404 prej të cilëve 94 votuan VMRO, 87 LSDM, 64 për Besën, 53 për PDSH-në, 25 për BDI-në.