Veterani i luftës kërkon ndihmë për shërim nga leukemia akute

Nasuf Mjekiqi, i lindur më 05.05.1976 nga fshati Grabovc i Komunës së Obiliqit është diagmostifikuar me sëmundjen e rëndë Leucemia Acute.


Nasufi është veteran i luftës dhe baba i tre fëmijëve.

Shërimi i tij jashtë vendit kushton 155 mijë euro.

Familja nuk ka mundësi ta siguroj këtë shumën për shërimin e tij.

Andaj familjarët lusin për ndihmë.

Të gjithë ata që kanë mundësi, këtë mund ta bëjnë nëpërmjet kësaj xhirollogarie bankare.

Nr i llogarisë bankare.

XK051501170000633770

Blerim Mjekiqi.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme