Vjen në Kosovë kryeministri i shtetit qe s’e njeh pavarësinë

Kryeministri i Rumanisë, Dacian Ciolos dhe ministri i mbrojtjes së këtij vendi, Mihnea Motoc janë duke qëndruar për vizitë në Kosovë dhe Bosnje-Hercegovinë.

Zyrtarët e vendit që nuk e kanë njohur Pavarësinë e Kosovës gjatë kësaj vizite po zhvillojnë bisedime zyrtare me krerët e misioneve të NATO-së në Prishtinë dhe Sarajevë dhe ata të Bashkimit Evropian (EUFOR) në Bosnje.