Vritet me thikë 20-vjeçari nga Saraj

Një 19-vjeçar nga Gërçeci është arrestuar si pasojë e vrasjes në një objekt në Saraj. Sipas informacioneve të MPB-së, kundër A.SH. i moshës 19-vjeçe është ngritur padi penale për veprën vrasje, – transmeton “Tetova1”.
“Vrasja ka ndodhur më 9 të këtij muaji, në fshatin Saraj. Si pasojë e grindjes ndërmjet të akuzuarit dhe 20-vjeçarit të ndjerë nga Kopanica, N.P., i akuzuari e ka goditur në qafë 20-vjeçarin me një mjet të fortë, si pasojë e së cilës ai ka ndërruar jetë pas disa ditësh”, – njofton MPB-ja.
Gjykata i ka shqiptuar arrest 30-ditësh të akuzuarit.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë