Ylli Hoxha – Blerta Deliut: Shpejt të dalin përgjimet edhe ty!

Anëtari i kryesisë i Lëvizjes Vetëvendosje!, Ylli Hoxha ka replikuar me komentin e deputetës së PDK – së, Blerta Deliu – Kodra, e cila e quajti Vetëvendosjen!, fundërrina.

“Shpejt te dalin pergjimet edhe ty dhe e marrim vesh kush eshte funderrine!”, ka shkruar Hoxha.