Zbulimi i ri do të ndryshojë të vërtetat që dimë!

Shkencëtarët kohë më parë kanë ardhur deri te zbulimi revolucionar që mund të ndryshojë përgjithmonë mënyrën se si e shikojmë planetin tonë

 

Rezultatet e të dhënave të analizës, të cilat i ka mbledhur sonda e NASA për kërkim të rripit Van Allen, kanë treguar se me siguri janë njerëzit ata që kanë krijuar një shtresë mbrojtëse radioaktive rreth Tokës.

Shkencëtarët konfirmuan se radio-valët me frekuenca të ulëta, të cilat i emitojmë, krijojnë në atmosferë një lloj barriere mbrojtëse kundër grimcave të larta energjetike, të cilat vijnë nga gjithësia.

Komunikacioni VLF përdoret nga nëndetëset në oqeane dhe një lloj i tillë i shkëmbimit të informacioneve nuk ishte e popullarizuar deri te periudha e Luftës së Ftohtë.

Studiuesit kanë vërejtur se në dekadat e fundit ka ardhur deri te ndryshimi në zonat e rrezatimit të lartë të energjisë rreth Tokës, në bazë të të cilës kanë konkluduar se me siguri janë radio-valët e frekuencave shumë të ulëta ishin ato që kanë ndikuar në këto ndryshime./21Media

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme