Zyrat e bukura në mes të pyllit (Foto)

Arkitektët spanjoll Jose Selgas dhe Lucia Cano kanë projektuar një zyrë për praktikën e tyre SelgasCano, të vendosura në pyll, ato janë në Madrid të Spanjës.

 

Me dritare 20mm të trasha, dritare të lakuara me akrilik transparent e me një hapësirë tepër të madhe, transmeton lajmi.net.

Zyra ka formën e një tubi aerodinamik , me një dritare të gjatë në vend të murit e që shtrihet edhe në një pjesë të tavanit.

Duke vepruar edhe si një dritare dhe një çati prej xhami, xhami lë dritën të fytet në zyra, dhe eliminon kështu nevojën për ndriçim artificial.

Aty pari kalojnë kafshë të egra, e secila stinë shfaq në natyrë bukuritë e veta.

Punonjësit nuk ankohen asnjëherë, madje ka prej tyre që kanë bërë kërkesa që ta kalojnë natën aty.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme