Kosovarët, meraklinjë të lluksit

Kosovarët, përkundër varfërisë dhe papunësisë, del se janë merakli në gjëra të lluksit.

Sipas Agjencisë se Statstikave të Kosovës, në duhan dhe alkool një familje në Kosovë shpenzon mesatarisht 308 euro në vit, shkruan Gazeta Fjala.

Ndërsa, një kosovarë konsumon mesatarisht 11 deri 20 cigare në ditë.

“Në vitin 2015 krahasuar me vitin 2014 vërehet rënie e shpenzimeve për konsum të alkoolit dhe duhanit prej 2 përqind në total dhe po ashtu edhe në vendbanime rurale, prej 3 përqind. Në vendbanimet urbane shpënzimet për konsum të alkoolit dhe duhanit qëndrojnë konstant gjatë viteve 2014 dhe 2015”, thuhet në anketën e ASK-së mbi standardin e kosovarëve. /Gazeta Fjala

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme