29 mijë foshnje kanë lindur gjatë vitit 2016 në Maqedoni

Gjatë vitit 2016 në Republikën e Maqedonisë kanë lindur mbi 29 mijë foshnje. Mes tyre sipas të dhënave të Drejtorisë për evidencë të librave amë, emri më i shpeshtë tek foshnjet vajza ka qenë Sara, Jana dhe Kalina, ndërsa tek meshkujt Tadej, Mihail dhe Jovan.

Të dhënat e Entit Shtetëror për Statistikë tregojnë se në muajin dhjetor të vitit 2016 janë lindur 1,763 foshnje, me emrat më të shpeshtë Marko dhe Jana.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme