43 aksidente dhe mbi 1000 dënime brenda 24 orëve

Një person ka vdekur dhe disa të tjerë janë lënduar në 43 aksidente që kanë ndodhur në Kosovë brenda 24 orëve.

Policia e Kosovës njofton se një aksident është me fatalitet, 16 me të lënduar dhe 26 pa të lënduar.

Brenda 24 orëve të fundit policia ka shqiptuar 1017 dënime trafiku.