Abdulmenaf Bexheti: Bëhem kryeministër, nëse pranohet ky kusht!

Akademiku, Abdulmenaf Bexheti në një intervistë në emisionin “Faktor24”, që emetohet në Televizionin 24 Vesti ka deklaruar se do të pranonte të jetë kryeministër i Maqedonisë por vetëm nëse ajo qeveria do të kishte objektiv dhe parime të qarta.

“Do ta pranoja vetëm nëse bëhet fjalë për qeveri e cila do të ketë reforma të kufizuara mandati, me një agjendë të caktuar dhe të fokusuar”, tha Bexheti.