Ali Ahmeti – kundërshtarëve: Ku ishit para 15 viteve?

Sigurisht e kam për një forcë politike që po angazhokaja shqiptarë, por ku ishte ajo para 15 viteve kur gjakosej shqiptar për Univerisitete, flamur shqiptar dhe tani me votat e shqiptarëve duan të na bëhen sundimtarë, ka thënë më tej lideri i BDI-së Ali Ahmeti, njofton Aktuale.mk.

“Në dorë dhe mendje të kurkujt nuk jemi, por obligim e kemi të themi se shqiptarët duhet të votojnë për shqiptarët dhe do vjen koha në këtë vend ku do ndërtohen parti ideore, por ama kjo nuk është sot, por decenieve të ardhshme, por ata të mos bëhen shpëtimtarë të shqiptarëve”, ka thënë Ahmeti.