Mehmeti: Rinia do ta rigjejë forcën që iu mungonte paraardhësve të tyre

““Të rinjtë e sotëm rriten në shtratin e një partizimi dhe politizimi të skajshëm të shoqërive shqiptare, ku si shtrojë kanë edhe amoralitetin, papërgjegjësinë, pandershmërinë si dhe zhbërjen e vlerave që e përcaktojnë shëndetin kolektiv! Por të mençurit kanë thënë se ndodh që gjeneratat të cilat rriten në kohë të “epidemive” kolektive politike, dalin më të shëndetshme dhe e rigjejnë forcën që u ka munguar paraardhësve të tyre!”, ka shkruar shkrimtari Kim Mehmeti.