Ambasadori amerikan i dëshpëruar me gjuhen seksiste

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie ka reaguar pas përdimit të gjuhës ofenduese ndaj grave në Kosovë.

Në një postim në rrjetin social “Twitter”, ai ka shprehur dëshpërimin e tij me komentet seksiste në vendin tonë.

Delawie thotë se duhet të ndryshojë qëndrimi që vlerëson të qenit të sigurt, konkurrues dhe ambicioz, përveç nëse ju jeni një grua.

Postimi i tij i plotë:

Duhet të ndryshojë qëndrimi që vlerëson të qenit të sigurt, konkurrues dhe ambicioz, përveç nëse ju jeni një grua.