Aplikacioni që zgjidh detyrat matematikore

Një aplikacion i ri mund t’ju ndihmojë që t’i gjeni përgjigjet e shumë problemeve matematikore dhe madje t’ju shpjegojë se si t’i zgjidhni ato vetëm duke e bërë një fotografi.


I quajtur Socratic, aplikacioni pa pagesë përdorë inteligjencën artificiale për të përcaktuar se për çfarë informacioni keni nevojë, dhe më pas ju shpjegon edhe përmes videos hap pas hapi.

Kompania prapa këtij aplikacioni thotë se aplikacioni është si të kesh “një tutor digjital në xhepin tuaj”, i cili nxjerr përgjigje nga një komunitet i mësuesve dhe nxënësve.

Socratic nuk ju ndihmon vetëm në matematikë. Aplikacioni ju ndihmon të gjeni përgjigje edhe në shkencë, histori, anglisht dhe ekonomi.

untitled

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme