Artisti që i “korrigjon” fotografitë tuaja

Sakte.net / e Premte 23 Shtator 2016/ 10:33

Të jesh një artist i madh nuk është gjë e lehtë, sepse – krahas talentit, përkushtimit dhe studimit, duhet të jesh dhe shumë kreativ. Artisti brazilian, Lucas Levitan, i ka të gjitha këto…në veçanti kreativitetin.

Levitan, tashmë jeton në Londër, ndërsa famën botërore e ka arritur me vizatimet qesharake, “korrigjimet”, që i bën mbi fotografitë e postuara nga të tjerët në Instagram, por dhe fotografive të famshme historike.

Ai e ka quajtur këtë “rregullim” të fotografive si “invazion fotografik”, ku karakteret e tij qesharake, shpesh të pakuptimta, por gjithsesi kreative, janë të përfshira në skenarët e fotografive të postuara nga të tjerët në Instagram.

Për Lucasin, imazhet e bukura janë një platformë e mahnitshme ku ai mund të tregojë gjithë kreativitetin e tij – i cili, duhet pranuar, vlerësohet goxha shumë nga ndjekësit e “veprave” të tij në internet. Së fundi veprat e tij janë botuar edhe në formatin e shtypur – si libër-album.  /NGJYRA.COM/

korrigjuesi insta 001korrigjuesi insta 002korrigjuesi insta 003korrigjuesi insta 004korrigjuesi insta 006korrigjuesi insta 008korrigjuesi insta 009korrigjuesi insta 010korrigjuesi insta 011korrigjuesi insta 012korrigjuesi insta 013korrigjuesi insta 014korrigjuesi insta 015korrigjuesi insta 016korrigjuesi insta 017korrigjuesi insta 018korrigjuesi insta 019korrigjuesi insta 020korrigjuesi insta 021korrigjuesi insta 022korrigjuesi insta 023korrigjuesi insta 024korrigjuesi insta 025korrigjuesi insta 026korrigjuesi insta 027korrigjuesi insta 028korrigjuesi insta 029korrigjuesi insta 030korrigjuesi insta 007korrigjuesi insta 032korrigjuesi insta 033korrigjuesi insta 034korrigjuesi insta 031

 

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme