Bashkëpunim Maqedoni – Japoni për liqenin e Ohrit

Enti hidrologjik i Ohrit dhe Muzeu i liqenit Biva në Japoni do të nënshkruajnë një marrëveshje bashkëpunimi për të forcuar bashkëpunimin dypalësh Maqedoni-Japoni në sferën e shkencore.

Kjo do të mundësojë shkëmbim të përvojave shkencore dhe projekteve të përbashkëta ndërmjet dy institucioneve.

Bashkëpunimi duhet të bëhet në dy nivele, në atë të hulumtimit shkencor dhe në nivel të muzeve. Në muzeun Biva do të ekspozohen fotografi, arefakte historike që lidhen me liqenin e Ohrit./Telegrafi

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme