Bilall Kasami: Urime Shkëndija, urime shqiptarë!

Sonte përsëri Shkëndija na dhuroi një fitore. Duke ia uruar këtë fitore klubit të zemrave jo vetëm të Tetovës, si dhe duke i dëshiruar suksese edhe në garat e mëtutjeshme, dëshiroj të rikujtoj se fitoret nuk i arrijnë ata që duken favoritë, por ata që punojnë dhe lodhen më shumë për to. Urime Shkëndija, urime shqiptarë. Bilall Kasami

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë