Nusja e Manastirit nën hetime nga prokuroria

Pas publikimit të fotove në rrjetet sociale të nuses e cila gjuan me armë në ditën e dasmës së saj, Prokuroria themelore publike ka paralajmëruar hetimin e këtij rasti.
Nusja do të hetohet për posedimin e armës, si dhe kryerjen e mundshme të veprave tjera penale, prokuroria ndërmerr aktivitete, midis të cilave është dërguar edhe një Urdhër deri te Ministria për punë të brendshme për veprimin e mëtutjeshëm.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë