Blerta Deliu: Vetëvendosje janë fundërrina

Deputetja e PDK-së Blerta Deliu ka reaguar ashpër pas aksionit të policisë dhe arrestimeve të VV’së. Ajo i ka quajtur këta të fundit fundërrina të cilat fshihen pas petkut “Rugovian”.

Ky është statusi i saj