Del në shitje makina e parë fluturuese, ja çmimi (FOTO)

Një prodhues i automjeteve nga Holanda i ka vënë në treg për herë të parë ndonjëherë makinat fluturuese komerciale.

Prodhuesi “PAL-V”,  i ka krijuar dy lloje të makinave fluturuese “Liberty Sport” dhe “Libery Pionner”, transmeton Express.

Këto makina trirrotëshe kanë tri ulëse dhe janë në gjendje të fluturojnë në një shpejtësi deri në 180 kilometra në orë.

“Liberty Sport” është më i mirë nga dy makinat, modeli bazë i të cilit kushton duke filluar me një çmim prej 400.000 dollarë.

E “Liberty Pionner”, në ndërkohë, kushton hic më pak se 600.000 dollarë./Gazeta Express/