Fëmijët sirian : Me imazhin e Pokémon në duar, kërkojnë ‘të kapen’ e ‘të shpëtohet

Apeli i drejtohet të gjithë komunitetit ndërkombëtar dhe vjen nga fëmijët sirianë. Me imazhin e Pokémon në duar, ata kërkojnë ‘të kapen’ e ‘të shpëtohet’, në vend të personazheve të videolojës japoneze.
Apeli i drejtohet të gjithë komunitetit ndërkombëtar dhe vjen nga fëmijët sirianë. Me imazhin e Pokémon në duar, ata kërkojnë ‘të kapen’ e ‘të shpëtohet’, në vend të personazheve të videolojës japoneze.

Fotot janë publikuar në Twitter nga organi i komunikimit të forcave revolucionare siriane që kundërshtojnë regjimin e Bashar Al Assad.
Apeli i drejtohet të gjithë komunitetit ndërkombëtar dhe vjen nga fëmijët sirianë. Me imazhin e Pokémon në duar, ata kërkojnë ‘të kapen’ e ‘të shpëtohet’, në vend të personazheve të videolojës japoneze.

Ndërsa videoloja për smartphone Pokémon Go ka pushtuar rrjetin, në Siri vijon konflikti i përgjakshëm, që gjatë pesë viteve të fundit ka rezultuar në vdekjen e 470 mijë personave

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme