Fillimi Aktuale EcoGuerilla denoncon: Si gënjyen ministrat e BDI dhe nuk ndalën helmin mbi… AKTUALE EcoGuerilla denoncon: Si gënjyen ministrat e BDI dhe nuk ndalën helmin mbi Tetovë

Lëvizja qytetare EcoGuerilla përmes një videomateriale denoncon mashtrimet e Qeverisë për mosparandalimin e ndotjes masive mbi Tetovë, nga ndotësi kryesor EcoGuerilla.