Ja kush do të jenë në listat e deputetëve të koalicionit LR-PDSH, Uniteti dhe RDK?!

Ziadin Sela bashkë me Gëzim Ostrenin në njësinë e 5-të zgjedhore, dy figura të mirënjohura nga Tetova bashkë me Arben Taravarin, Vesel Memedin, Agon Feratin dhe emra të njohur të LR-PDSH e Unitetit, Zulfi Adilin në njësinë e 1 zgjedhore si dhe shumë kandidatura në njësinë e 2-të zgjedhore janë kombinatorikat e para që koalicioni i këtyre tri partive po shqyrton emrat për ti vendosur në listat e deputetëve. Jozyrtarisht nga ky koalicionin për agjencinë e lajmeve INA pranojnë se këto emra janë në kombinim, por sipas tyre ende asgjë nuk është zyrtare. (INA)