FSK është gati për Forcë të Armatosur

Pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës po vazhdojnë trajnimet dhe stërvitjet e tyre në shumë fusha. Ata kanë postuar në rrjetet sociale disa fotografi që tregojnë se janë gati për t’u transformuar në Forcat e Armatosura të Kosovës.