Gashi: Besa mund të hyjë në qeveri për zgjidhjen e çështjes së emrit / VIDEO

Kryetari i ri i Lëvizjes Besa, Afrim Gashi, në një intervistë për Almakos shaplos idetë për realizimin e synimeve politike të subjektit që përfaqëson, pwr zhvillimet e fundit në partinë e tij si dhe për problemet lidhur me bashkëpunimin e opozitës.

Gashi poashtu flet për nevojën e dialogut politik mes partive si dhe argumenton idenë për rishikimin e mundësisë për hyrje të Besës në qeveri.

Ai thotë se kërkesa e Besës për ridefinimin e shtetit është proces, që mund të marrë më shumë kohë për t’u realizuar.

Sipas tij, partite shqiptare përveç me çështje etnike duhet të merren edhe me çështje të rëndësishme për shtetin në përgjithësi dhe duhet të ndërpresin politikën e vetëizolimit.

Më gjërësisht për këto çëshjte të rëndësishme lidhur me veprimin politik të kryetarit të ri të Besës, Afrim Gashi, ndiqni intervstën në vazhdim.

https://www.facebook.com/Almakos1/videos/2057040551003453/

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme