Gjyshi i tyre vdiq dhe u la vetëm një garazh, por kur e hapën nuk mund t’u besonin syve

Harold Carr ka jetuar vetëm, gruaja e tij kishte vdekur më shumë se 20 vjet më parë, fëmijët e tyre ishin më të vjetër dhe secili kishte familjen e tij. Shtëpia e tij ishte heshtje totale, vetëm në Krishtlindje shtëpia mbushej me të qeshura dhe lojëra të nipërve të tij. Deri në një pasdite, vajza e tij Juliette ka marrë një telefonatë duke u njoftuar për vdekjen e babait të saj.

“Zonjë, është në lidhje me babain tuaj, sapo vdiq”, ishin fjalët e infermierit. Për të thënë lamtumirën ishte e trishtuar për familjen e tërë, nipërit dhe fëmijët. Nuk ishte e lehtë për ta.

Pas funeralit, të nesërmen në mëngjes bijtë e tij morën një telefonatë nga avokati, ishte e nevojshme për të marrë pjesë në zyrë, sepse babai i tyre u kishte lënë atyre diçka, por çfarë mund të ishte? Ai kishte vetëm një shtëpi të vjetër, megjithatë, si vullnetin e tij të fundit ai kishte shkruar: “Unë dua që i gjithë garazhi im, të ndahet në mënyrë të barabartë për fëmijët dhe nipërit e mi”.

Haroldi, kishte shumë makina që nga rinia e tij. Kur pastruan garazhin ata ngelën me gojë hapur, në qoshe ishte një nga makinat më të kërkuara të Bugatti, Bugatti Type 57S Atlante. Çmimi i saj shkon nga 5 deri në 7 milion dollarë.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme