GSJP: Politikanët ka më pak gjasë të ndëshkohen me ligj

Sipas Indeksit të performancës së institucioneve të sundimit të ligjit ne Kosovë, që sot është publikuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, 52.8 për qind e qytetarëve mendojnë që personat me ndikim politik kanë më pak gjasa të ndëshkohen nga ligji, transmeton koha.net.

Sipas këtij indeksi, gjykatat janë institucionet që ndikohen më shumë nga politika. 75.6 për qind e mendojnë një gjë të tillë, pasuar nga prokuroria me 67.2 për qind.

Grupi për Studime Juridike dhe Politike po mban sot tryezën e diskutimit me temë “Sfidat në Sistemin e Drejtësisë: Pakënaqësia qytetare kundrejt punës së gjyqtarëve dhe prokurorëve. Ku qëndron problemi?”

© KOHA.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme