Haradinaj: E tha NATO, e ka thënë edhe Amerika: Ta bëjmë shpejt ushtrinë

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj thotë se qëndrimi i shprehur në Kosovë nga Sekretari i Përgjithshëm të NATO-s dhe i Sekretarit Amerikan të Shtetit se Kosova e ka përgjegjësinë për krijimin e Ushtrisë është përcaktim i përbashkët i yni dhe i partnerëve.

“’Kosova është në një situatë kur NATO garanton paqen dhe sigurinë dhe se është në duart e kosovarëve dhe institucioneve të tyre që të krijojnë ushtrinë e tyre”, citon Haradinaj fjalët e sekretarit Stoltenberg.

“Pra të gjithë ata që nuk kanë kurajo e as vizion se si duhet të krijohet ushtria e Kosovës, te ndalën së manipuluari e të lëvizin dhe ta krijomë ushtrinë”, ka shkruar në fund Haradinaj. /Lajmi.net/