Hoça e Madhe bëhet me “Teatër veror”

Më kërkesë të autoriteteve komunale, Agjencia Kosovare e Privatizimit ka marrë sot vendim që në pronën e ndërmarrjes shoqërore “Podrima” në Hoçë të Madhe të ndërtohet një objekt i përkohshëm “Teatri veror”.

Banorët e Hoçës së Madhe së shpejti do ta kenë një godinë të re, ku do të mund të shohin performanca dhe shfaqje të ndryshme teatrore.

Këtë nismë e kishte ndërmarrë Komuna e Rahovecit me qëllim të ngjalljes së jetës kulturore në këtë lokalitet dhe inkurajimit të të rinjve për t’u marrë me aktivitete kulturore.

Më kërkesë të autoriteteve komunale, Agjencia Kosovare e Privatizimit ka marrë sot vendim që në pronën e ndërmarrjes shoqërore “Podrima” të ndërtohet një objekt i përkohshëm “Teatri veror” në Hoçën e Madhe.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme