Hyseni: Janë shkatërruar 3.900 armë ilegale, në Kosovë kemi 40 mijë armë të ligjshme

Posedimi i armëve ilegale është një problem real në Republikën e Kosovës. Kemi bërë veprime të shumta të konfiskimit të armëve të paligjshme të cilat më pas janë shkatërruar. Posedimi i armëve ilegale është një problem real në Kosovë, por ne kemi ndërmarrë veprime dhe policia e Kosovës ka konfiskuar 3.900 armë ilegale të cilat janë shkatërruar më pas ose janë vënë ligjshmërisht nën kontrollë. Ju njoftoj se në Kosovë kemi 40 mijë raste të armëve me leje ka thënë ministri I Punëve të Brendshme, Skender Hyseni duke u përgjigjur në pyetjet parlamentare lidhur me gjendjen e sigurisë në Kosovë dhe vrasjet e shumta gjatë diëve të fundit./Sakte.net

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme