Shtyhet votimi për demarkacion

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka njoftuar se do të shtyhet votimi për demarkacion.

Kujtojmë se Lista Serbe nuk mori pjesë fare në votim, dhe kjo bëri që të mos i kenë numrat pozita për ta kaluar këtë projektligj.