Ia vë flakën me benzinë iPhonit dhe Samsungut, shikojeni rezultatin (Video)

Një test i “Tech Rax” i ka vënë në sprovë edhe njëherë dy rivalët e famshëm, iPhone dhe Samsung. iPhone 7+ dhe Smasung Galaxy S8 janë testuar në djegin me benzinë.

Rezultati ka treguar se bëhet fjalë për dy modele telefonësh mjaft rezistentë ndaj zjarrit.

iPhone dominon më shumë me rezistencë pasi e ruan më shumë origjinalitetin dhe pjesa e prapme është më e fortë se e Samsungut./Indeksonline/