Ish kundërshtari i Thaçit vjen me një ide të re për shtetin

I vetëshpalluri kandidat për Presdient të Kosoves Ismet Hebibi në rrjetin e tije social facebook ka dhënë verzionin e tije se si antarë i patis së re do të sjell ndryshime rrënjësore.

Postimi i plot:

NGA FJALËT NË VEPRA, ME VEPRIME TË VËRTETA LIGJORE DHE AFATE ZHVILLIMORE PËR REPUBLIKËN E KOSOVËS

Jam antarë i partisë së re(kurdo që do ta formojnë vendorët bashk me ndërkombëtarët), për të cilën do të na ndihmojnë Amerika e madhe dhe Europa demoktratike.Ata kanë bërë shumë për lirinë dhe demokracinë e Kosovës tonë të dashur, dhe do të bëjnë edhe kësaj radhe!
Dëshiroi që kjo parti e re të sjellë ndryshime thelbësore në drejtësi, në ekonomi dhe në luftën ligjore antikorrupcion.Por më së shumti të krijoi vende të reja pune dhe të përmirsojë mirëqenien e të gjithë qytetarëvet të Kosovës tonë të bukur kur të vie në udhëheqje shteti!
Domosdo duhet të përfshijë gjithë intelektualët kredibil,gjithë profesionistët e vyer dhe me vlera konkrete pune dhe afinitetesh:nga puntorët e kualifikuar gjerë ke akademikët e dëshmuar!!

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme