Ja lista e apikacioneve më të popullarizuara

Tani jemi në fund të vitit 2016 , kështu që është koha për të përmbledhur të dhënat si dhe përshtypjet e këtij viti.

Dhe tani aplikacionet ne celularët tanë përbëjnë një pjesë të madhe te jetës sonë.”Apple” ka publikuar listën e aplikacioneve më të mira të vitit 2016.Ku Snapchat ka arritur të jetë si më e popullarizuara si dhe më e përdorur nga të gjithë ne.

Lista e aplikacioneve më të njohura të Apple është si vijon;

1.Snapchat

2.Messenger

3.Pokemon GO

4. Instagram

5. Facebook

6. YouTube

7. Google Maps

8. Pandora

9. Netflix

10. Spotify Music

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme