Ja milionat që ka përfituar kompania e boshnjakut Koçan, “jaranit” të Gruevskit që është në arrati

Sead Koçan i njohur si themeluesi i kompanisë “Transmet” që akuzohet nga Prokuroria Speciale për përfitimin e një tenderi shumëmilionësh nga kompania shtetërore elektroenergjetike ELEM është ende në arrati dhe se policia nuk ka arritur ta ndalojë, pas fletëarrestit ndërkombëtar.

Por ai së fundi është larguar si pronar i kompanisë, duke qenë vetëm si këshilltar.

Por ja se çka ka përfituar kjo kompani sipas portalit e-Magazin, njofton ina.

Ndërtimi i qarkores së Shkupit – 3,6 milionë euro

Autostrada Kërçovë – Ohër –(kontraktuese) – 78,6 milionë euro

Rikonstruimi i fasadave të objekteve shtetëroe  – 1,3 milionë euro

Rikonstruimi i fasadave në qendër të Shkupit (ministri, objekte tjera) 1,7 milion euro

Fontana në sheshin e Shkupit  – 2,4 milionë euro

Ndërtimi i objektit të biznesit dhe komunës së Gjorçe Petrov – 30 milionë euro  

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme