Ja një përgjigje nga hoxhë Bekir Halimi për Bardhyl Mahmutin, që synetin e profetit e quajti “LESH”

Ja një përgjigje e shkurtër për inteleKualin, që synetin e profetit e quajti “LESH”.

“Ti thuash mjekrrës (synetit të Pejgamberit) LESH është përbuzje e një gjeje të fesë! Përbuzje dhe tallje me simbolet e fesë Islame dhe traditës së profetëve.

  • Mundesh me thënë: Nuk mundem me mbajtë, kam rrethanat e mia ama jo me ofendu e me nënçmu siç bëjnë disa dhe marrin guxim që synetit ti thonë LESH”.
  • Hoxhë Bekir Halimi

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme