Kallëzim penal për hajdutin nga Shkupi

Më datën 19.10.2021 nëpunës policorë të NJPB Qendër dhe Bit Pazar kanë realizuar bisedë zyrtare ne SH.D. (38) nga Shkupi për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “vjedhje e rëndë” më datën 05.09.2021 në blv. “Goce Dellçev” në Shkup.

Pas marrjes të denoncimit, janë ndërmarrë masat e nevojshme dhe është konfirmuar se SH.D. është kryerës i veprës. Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të parashtrohet kallëzim përkatës.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme