Kampanjë kundër ndotjes së ajrit në Prishtinës

Organizata PEN dhe Lëvizja Shkenca për Ndryshim, do të organizojnë kampanjën kundër ndotjes së ajrit në Sheshin e Prishtinës.

Aktiviteti mbahet në Sheshin “Nëna Terezë” në Prishtinë, duke filluar në ora 07:00.

Kjo kampanjë do të jetë aktive gjatë tërë kohës në orarin e cekur dhe do të përfshijë vendosjen e kukullave me maska kundër ndotjes së ajrit, të cilat mbajnë mbishkrime sensibilizuese, matje të drejtpërdrejta të cilësisë së ajrit, nga anëtarët e projektit, si dhe do të rregullohet hapësira për informimin e qytetarëve, ofrimin e broshurave dhe maskave kundër ndotjes.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme