Kampioni olimpik, Shaban Tërstena ndihmon banorët e Hasanbegut

Për të ndihmuar banorët e prekur nga vërshimet, janë aktivizuar edhe mundësit në Maqedoni, të cilët gjatë ditës së sotme kanë bërë pastrimin e plotë të 7 shtëpive. Ata thonë se atyre u mungojnë mjetet dhe pajisjet që do të sillnin më shumë efikasitet në punën e tyre, por megjithatë, kjo nuk i pengon ata që të kontribuojnë aq sa kanë mundësi.

Në mesin e mundësve ishin edhe kampioni olimpik, Shaban Tërstena, por edhe deputeti aktual nga Shtipi, Trajçe Dimkov, të cilët thonë se aktiviteti i tyre do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë