Kanceri mund të shërohet brenda 3 minutave”! Teoria që po çmend botën

Kjo teori mbresëlënëse ka vite që është prezantuar nga autori amerikan Gregg Braden, i njohur për teoritë e tij të famshme për trajtimin e kancerit.

Ai thotë se emocionet tona ndikojnë në ADN dhe se fuqia e mendimeve, si lutjet për shembull, mund të na shërojnë nga çdo lloj sëmundje.

Efekti i kancerit mund të ndalet dhe ndërgjegjësimi për sienergjinë ekzistuese ndërmjet mendimeve dhe manifestimeve tona për botën fizike hapë një fushë që lidhë çdo gjë.

Kjo fushë që e përmend ai është e dëshmuar shkencërisht në gazetën “Nature”, numri 332, botuar më 1996.

Emocionet tona dhe mendimet formojnë fushë elektromagnetike, valët e të cilës arrijnë deri në një metër nga trupi. Madje edhe Nikola Tesla kishte thënë se një ditë njerëzit do të prodhojnë energji elektrike me ndihmën e fuqisë së mendimeve, që do të thotë se mendimet tona janë një energji e fuqishme.

Kështu, çdo gjë që ndjejmë është e lidhur me këtë lloj fushe, e cila ndikon në tërë trupin tonë. Mendimet mund të formojnë fushë të fuqishme elektromagnetike dhe të ndikojnë edhe në mjedisin përreth nesh.

Sapo kjo teknikë të zhvillohet, ajo nuk do të jetë më vetëm “trillim”, por një teknologji me të cilën do të trajtohet kanceri dhe sëmundjet e tjera. Ka shumë njerëz të cilët janë shëruar nga kanceri dhe sëmundje të tjera, vetëm duke kontrolluar mendimet e tyre dhe duke menduar pozitivisht, pa e menduar se janë të sëmurë – duke jetuar jetën normalisht edhe pas diagnostikimit.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme