Kastrioti Rexhepi i BESËS: Maqedonia o do të “Ridefinohet”, o do të shkatërrohet!

Sonte në debatin televiziv në emisionin Top Tema në televizionin Telma, Kastriot Rexhepi, anëtari Kryesisë Qendrore të Lëvizjes BESA, duke folur për situatën aktuale politike dhe pozitën e shqiptarëve në shtet deklaroi se shqiptaret kanë subjekt shqiptar që i përfaqëson interesat e tyre dhe ajo është Lëvizja BESA, ne jemi të interesuar të bisedojmë rreth platformës Ridefinimi dhe jemi të bindur se shqiptaret do të votojnë platformën tonë. Vetëm me Ridefinimin e shtet Maqedonia mund të ringritët si shtet me themele të forta.