Kelmendi: 80% e historisë tonë për Skënderbeun është gënjeshtër

Gëzim Kelmendi, deputet i pavarur i Kosovës ka thënë se historia që e mësojnë shqiptarët për Skënderbeun në tekstet shkollore është rreth 70 deri në 80 për qind gënjeshtër.

Kelmendi në Info Magazine të Klan Kosvoës duke folur për Perandorinë Osmane dhe se a ishin ata pushtues, apo jo në ardhjen e tyre në tokat ballkanike, pohoi se mënyrën se si mësohet historia në Kosovë e Shqipëri është shumë e shtrembëruar.

“Historia e shqiptarëve 70 deri në 80 për qind është e bazuar në gënjeshtra”, ka pohuar Kelmendi.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme