Këta janë tre viktimat e vrasjes së sotme në Gjakovë (Foto)

Vrasja që ndodhi sot në Gjakovë la të vdekur tre persona.

Ndërsa Valon Islamaj dhe Ilir Islamaj janë dy vëllezërit viktimë të kësaj vrasje të cilët njihen ndryshe si vëllezërit Madanaj.

Kurse viktima e tretë e kësaj vrasje është Zek Krasniqi 35 vjeçar nga fshati Meçe./Indeksonline