Koce Tranjanovskin e përzunë nga Hasanbegu (Video)

Banorët e Hasanbegit kanë përzënë nga fshati kryetarin e qytetit të Shkupit Koce Trajanovski. Ky i fundit u shfaq në zonat e përmbytura me tre orë vonesë dhe kjo gjë ka revoltuar banorët. Ata fajin për dëmet ia kanë hedhur Trajanovskit, i cili pasi ka parë reagimet e banorëve është larguar nga Hasanbegu, ndërsa është përcjell edhe me fyerje.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë