Lavrov: Me Turqinë dhe Iranin do ndihmojmë të shpëtojmë njerëz në Halep

Ministri i Punëve të Jashtme të Rusisë, Sergey Lavrov ka thënë sot se vendi i tij është afër bashkëpunimit me Turqinë dhe Iranin rreth situatës në Siri.

Sipas Lavrovit bashkëpunimi i këtyre tri vendeve ndihmon në shpëtimin e jetës së njerëzve në Aleppo, transmeton KP.

“Ne do të vazhdojmë të ndërtojmë në bashkëpunimin me Ankaranë dhe Teheranin dhe vendet tjera në regjion rreth pyetjes siriane”, është shprehur Lavrov, raporton Reuters.