“Leshperi shovenist”, Filip Petrovski, rrëzohet nga skena derisa shante shqiptarët (Video)

I njohur për rotesta bashkë me Vlatko Gjorçev dhe Antonio Miloshovski kundër mësimit në gjuhën shqipe në Fakultetin Pedagogjik viteve të 90-ta 1997 ku slloganet kryesore ishin dhoma gazi për shqiptarët, Filip Petrovski drejtor i arhivës shtetërore të Maqedonisë duke mbajtur fjalim fashist para KSHZ-së bie nga skena.

Në një debat, analisti Ramadan Ramadani e kishte cilësuarFilip Petrovskisi “leshper shovenist”./Sakte.net

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Доста ли е?…

#Избори2016 #ДИК

Posted by Gledy Network on Freitag, 16. Dezember 2016