Kur shqiptarët e Zvicrës bënin peticion për rastin “Monstra”

Florim Kadriu ishte inicues i një peticioni në Zvicër për të zbardhur të vërtetën e rastit monstra ku shqiptarët u burgosën padrejtësisht me burg të përjetshëm. Peticionin e përkrahu edhe Hadi Osmani bashkë me aktivistë të tjerë. Peticioni pati jehonë të madhe pasi edhe pati përgjigje zyrtare nga ana e zyrtarëve zviceranë.

Rasti “Monstra” ka kaluar në duart e Prokurorisë Speciale dhe së shpejti pritet trajtimi i këtij rasti të ndjeshëm gjyqësor. Lideri i LSDM, Zoran Zaev ka deklaruar se ekzitojnë përgjime që zbardhin këtë rast.

img_2896

img_2897